Vuorikristalli kärki raakapalasauva 75-95mm 2-laatu

Vuorikristalli kärki raakapalasauva 75-95mm 2-laatu
Vuorikristalli kärki raakapalasauva 75-95mm 2-laatu Vuorikristalli kärki raakapalasauva 75-95mm 2-laatu Vuorikristalli kärki raakapalasauva 75-95mm 2-laatu Vuorikristalli kärki raakapalasauva 75-95mm 2-laatu Vuorikristalli kärki raakapalasauva 75-95mm 2-laatu
Tuotetta rajoitettu erä.
29,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 7400 32 50

Vuorikristallien paksuus on noin 30-40 mm ja paino noin 115-185 grammaa. Hokshei! Vuorikidekärkien muoto ja kirkkaus vaihtelevat kiviyksilöittäin. Kakkoslaatuisessa vuorikristallikärjessä esiintyy sameutta, pieniä epäpuhtauksia kiven sisällä ja epäsäännöllisiä leikkauspintoja. Alkuperämaa Brasilia.


Vuorikide on Äiti Maan valoisa lahja ihmiskunnalle. Mestariparantaja, jolla on useita käyttötarkoituksia. Välittää elämänkokemustaan jokaiselle sitä tarvitsevalle. Opettajakivi, joka on halukas viestimään avoimen henkilön kanssa, joka on valmis vastaanottamaan Hengen Valtakunnan korkeampaa ohjausta. Auttaa matkalla ihmistä, joka on astunut henkiselle polulle tai miettii elämän peruskysymyksiä. Resonoi käyttäjänsä tarpeisiin: Ohjaa ja voimistaa sekä muuntaa fyysiselle tasolle niitä energioita, joihin se on' ohjelmoitu'. Hyödyllinen manifestoinnissa, meditaatiossa, parantamisessa, suojelijana ja kanavoidun tiedon välittämisessä. Toimii myös tilojen energeettisenä puhdistajana ja tasapainottajana, torjuu negatiivista energiaa. Virvoittaa ja aktivoi muita kiviä.