Lapin Yli-Luoston ametisti 'Revontuli' keräily-yksilö

Lapin Yli-Luoston ametisti 'Revontuli' keräily-yksilö
Lapin Yli-Luoston ametisti 'Revontuli' keräily-yksilö Lapin Yli-Luoston ametisti 'Revontuli' keräily-yksilö Lapin Yli-Luoston ametisti 'Revontuli' keräily-yksilö Lapin Yli-Luoston ametisti 'Revontuli' keräily-yksilö
Tuotetta rajoitettu erä.
165,00 €
275,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 175720

Upea, "sahattu" suomalainen käsityönä muotoonleikattu ametistiliuska, jonka koko on 17,5*7 cm ja paksuus 2 cm. Ametistin paino on 466 grammaa. Tämä kiviliuska on vahva ja murtumaton yksilö - todella harvoin tällaiset kiviliuskat ovat näin lujia eli yleensä ne murtuvat helposti käsittelyn aikana pienempiin osiin. Saatavilla siis juuri tuotekuvissa esilläoleva keräily-yksilö!

Kotimainen Yli-Luoston ametisti täynnä rakkautta ja revontulten taikaa! KuuKorennolla on onnellinen oikeus olla yksi Ametistiaarre-kaivoksen jälleenmyyjä! Lapin ametisti on kaivettu ekologisesti Lapin luontoa kunnioittaen. Tämän kiven ostamalla tuet yhtä harvinaisimmista ammateista Euroopassa eli kullankaivajia!

Ametisti auttaa mm. säteilyvaikutuksilta (käytä tietokoneen lähellä), suojaa koti-ikävältä ja kantaa läpi elämänmuutosten ja vaikeuksien. Se antaa positiivista energiaa ja levollisen unen.