Kalkopyriitti 'Peacock Ore' 35-50mm 2-laatu

Kalkopyriitti 'Peacock Ore' 35-50mm 2-laatu
Kalkopyriitti 'Peacock Ore' 35-50mm 2-laatu Kalkopyriitti 'Peacock Ore' 35-50mm 2-laatu Kalkopyriitti 'Peacock Ore' 35-50mm 2-laatu
Tuotetta rajoitettu erä.
4,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 7800 62 42

Kakkoslaatuinen kalkopyriitti sisältää jonkin verran harmaata, väritöntä osiota jollakin puolella kiveä - enemmän kuin normaalihintaan myytävänä oleva kalkopyriitti. Myön kiven koko voi poiketa annetusta kokoarviosta hieman isompaan kokoon.

Jokaisen kiviystävän kimaltava aarrekivi! Kalkopyriitin värisävyt kimmeltävät violetin-, sinisen- ja turkoosinhohtoisina ripauksella kultaa, kuparia ja hopeaa - upeaa! Huomioithan, että myös ykköslaatuisessa kalkopyriitissä voi esiintyä jollakin puolella kiveä harmaata ja väritöntä kivipintaa ihan pienessä määrin. Voit esittää väritoiveesi kiven suhteen tilauksesi yhteydessä ja toteutamme sen varastotilanteen salliessa.


'Peacock Ore' on pintakäsitelty jäljittelemään upeita riikinkukon sävyjä ja harvinaista kuparimineraalia borniittia. Kalkopyriitti on ilontuoja. Se auttaa sinua näkemään asioissa niiden positiivisen puolen ja levittämään tätä ilosanomaa myös muille. Kalkopyriitin ”elämäntehtävä” on ohjata sen kantajaa olemaan uskollinen omalle tehtävälleen. Se opettaa tuntemaan kiitollisuutta jokaisesta kokemuksesta ja hetkestä, sillä jokainen niistä on merkityksellinen matkalla Kotiin.
Samankaltaiset tuotteet