Nopea toimitus 1-3 päivässä! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Sitriini natural 'Zambia' kärkipala 25-50mm 2-laatu (2 kpl)

9,20 €
sis. 24 % ALV

Aitoa sitriiniä kärkipala. Hintaan sisältyy 2 kpl sitriiniä. Pituus noin 25-50 mm. Sitriinikärkien ulkomuodot ja väritys vaihtelevat yksilöstä riippuen. Kyseessä on kakkoslaatuinen sitriini, joten kivikärjissä esiintyy muodon- ja värinvaihteluita - vaihtelu ja laatuominaisuus on huomioitu tuotteen hinnassa. Koska kivien ulkonäössä ja värityksessä on vaihtelua, olemme sisällyttäneet hintaan 2 kpl sitriiniä. Alkuperämaa Zambia.


Sitriinin teemoja Onnistumisen kivenä ovat ’Menestys, runsaus ja henkilökohtainen voima’. Iloinen kivi, jossa on auringon pirteää valovoimaa. Se pystyy paljastamaan monia asioita, jotka toimivat yhteistyössä Valoenergioiden kanssa. Tuottaa omistajalleen hyvää onnea, joka saattaa paljastua hyvinkin odottamattomalla tavalla! Runsautta lisäävänä kivenä se työskentelee myös anteliaisuuden ja pyyteettömän auttamisen energioiden kanssa. Sitriini vahvistaa solar plexus chakran kautta itsetuntoa ja auttaa tavoitteiden saavuttamisessa. Oivallinen kivi perhesuhteiden hoitamiseen - pitää kantajansa neutraalina. Auttaa pääsemään yli vanhasta, mutta toisaalta oppimaan uutta lisäämällä päättelykykyä ja loogisuutta.


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi