Nopea toimitus 1-3 päivässä! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Sitriini natural 'Zambia' kärkipala 40-70mm 2-laatu

9,85 €
sis. 24 % ALV

Aitoa sitriiniä kärkipala. Sitriinisauvan pituus on noin 40-70 mm. Sitriinikärkien ulkomuodot ja väritys vaihtelevat yksilöstä riippuen. Kyseessä on kakkoslaatuinen sitriini, joten kivikärjissä esiintyy muodon- ja värinvaihteluita - vaihtelu ja laatuominaisuus on huomioitu tuotteen hinnassa. Alkuperämaa Zambia.


Sitriinin teemoja Onnistumisen kivenä ovat ’Menestys, runsaus ja henkilökohtainen voima’. Iloinen kivi, jossa on auringon pirteää valovoimaa. Se pystyy paljastamaan monia asioita, jotka toimivat yhteistyössä Valoenergioiden kanssa. Tuottaa omistajalleen hyvää onnea, joka saattaa paljastua hyvinkin odottamattomalla tavalla! Runsautta lisäävänä kivenä se työskentelee myös anteliaisuuden ja pyyteettömän auttamisen energioiden kanssa. Sitriini vahvistaa solar plexus chakran kautta itsetuntoa ja auttaa tavoitteiden saavuttamisessa. Oivallinen kivi perhesuhteiden hoitamiseen - pitää kantajansa neutraalina. Auttaa pääsemään yli vanhasta, mutta toisaalta oppimaan uutta lisäämällä päättelykykyä ja loogisuutta.


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi