Vuorikide / Vuorikristalli kärki hiottu 90mm/245g 1-laatu

Vuorikide / Vuorikristalli kärki hiottu 90mm/245g 1-laatu
Vuorikide / Vuorikristalli kärki hiottu 90mm/245g 1-laatu Vuorikide / Vuorikristalli kärki hiottu 90mm/245g 1-laatu Vuorikide / Vuorikristalli kärki hiottu 90mm/245g 1-laatu
Tuotetta rajoitettu erä.
55,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 7400 13 81

Isokokoinen, kaunislaatuinen vuorikristallikärki, jossa on tasapohja ja sen halkaisija on 5*3 cm ja korkeus 90 mm. Alkuperämaa Madagaskar.


Vuorikide on Äiti Maan valoisa lahja ihmiskunnalle. Mestariparantaja, jolla on useita käyttötarkoituksia. Välittää elämänkokemustaan jokaiselle sitä tarvitsevalle. Opettajakivi, joka on halukas viestimään avoimen henkilön kanssa, joka on valmis vastaanottamaan Hengen Valtakunnan korkeampaa ohjausta. Auttaa matkalla ihmistä, joka on astunut henkiselle polulle tai miettii elämän peruskysymyksiä. Resonoi käyttäjänsä tarpeisiin: Ohjaa ja voimistaa sekä muuntaa fyysiselle tasolle niitä energioita, joihin se on' ohjelmoitu'. Hyödyllinen manifestoinnissa, meditaatiossa, parantamisessa, suojelijana ja kanavoidun tiedon välittämisessä. Toimii myös tilojen energeettisenä puhdistajana ja tasapainottajana, torjuu negatiivista energiaa. Virvoittaa ja aktivoi muita kiviä.