Heiluri 'Chakra Orgoniitti'

Heiluri 'Chakra Orgoniitti'
Heiluri 'Chakra Orgoniitti'
Tuotetta rajoitettu erä.
16,85 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 5056368301964

Orgoniittiheilurin kärjen pituus on 45 mm ja kivihelmillä koristellun ketjun pituus 17 cm. Heilurin hopeanvärisen ketjun päässä on pyöreä vuorikidehelmi. Valmistusmaa Intia.


Orgon-energialla tai orgonilla viitataan elämänvoimaan samoin kuten sanoilla chi, prana, mana tai eetteri. Dr. Wilchelm Reich otti nimityksen käyttöön 1930-luvulla. Orgoniiteissa on puolet orgaanista ja puolet epäorgaanista materiaalia. Orgoniittia käytetään ihmisen, ympäristön, kodin, luonnon tai minkä tahansa energiaverkoston parantamiseen. Orgoniitin sanotaan auttavan puhdistamaan sähkömagneettista säteilyä, muuntavan negatiivista energiaa positiiviseksi ja tasapainottavan chi'tä kehossa ja ympäristössään. Aktivoidaksesi orgoniittia pidä sitä vähintään 20 sekuntia käsissäsi.


Heiluri on väline, joka auttaa sinua kuulemaan ja tunnistamaan oman intuitiosi äänen konkreettisella tavalla. Heilurin käyttö on helppoa ja yksinkertaista ja sen kautta voit saada luotettavat vastaukset Korkeamman Minäsi tasolta.
Ennen heilurin käyttöönottoa sinun on hyvä puhdistaa se vieraista energioista ja aktivoida se omaan, henkilökohtaiseen käyttöösi. Aseta heilurillesi käytössä kysymykset siten, että voit saada selkeän joko 'KYLLÄ' tai 'EI' vastauksen.