Vuorikide / Vuorikristalli kärki hiottu 85mm/475g

Vuorikide / Vuorikristalli kärki hiottu 85mm/475g
Vuorikide / Vuorikristalli kärki hiottu 85mm/475g Vuorikide / Vuorikristalli kärki hiottu 85mm/475g Vuorikide / Vuorikristalli kärki hiottu 85mm/475g
Tuotetta rajoitettu erä.
129,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 7400 13 81

Hyvälaatuista, isokokoista vuorikidekärkeä. Leveähkö hiontamalli. Tällä hetkellä myynissä olevan kärjen korkeus on noin 85 mm ja paino on 475 grammaa. Alkuperämaa Brasilia.


Vuorikide on Äiti Maan valoisa lahja ihmiskunnalle. Mestariparantaja, jolla on useita käyttötarkoituksia. Välittää elämänkokemustaan jokaiselle sitä tarvitsevalle. Opettajakivi, joka on halukas viestimään avoimen henkilön kanssa, joka on valmis vastaanottamaan Hengen Valtakunnan korkeampaa ohjausta. Auttaa matkalla ihmistä, joka on astunut henkiselle polulle tai miettii elämän peruskysymyksiä. Resonoi käyttäjänsä tarpeisiin: Ohjaa ja voimistaa sekä muuntaa fyysiselle tasolle niitä energioita, joihin se on' ohjelmoitu'. Hyödyllinen manifestoinnissa, meditaatiossa, parantamisessa, suojelijana ja kanavoidun tiedon välittämisessä. Toimii myös tilojen energeettisenä puhdistajana ja tasapainottajana, torjuu negatiivista energiaa. Virvoittaa ja aktivoi muita kiviä.