Obsidiaani 'Smoke' / Apassin kyynel hiottu 25-35mm

Obsidiaani 'Smoke' / Apassin kyynel hiottu 25-35mm
Obsidiaani 'Smoke' / Apassin kyynel hiottu 25-35mm
Tuotetta rajoitettu erä.
8,55 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 7700 06 27

Obsidiaani on laavaa, joka on jähmettynyt niin nopeasti, ettei muodostunut kivilaji ole ehtinyt kivettyä, joten se on laavalasia. Obsidiaani on yleensä tummaa laavaa, mutta sen väri vaihtelee siihen sekoittuneiden mineraalien vuoksi. Rauta ja magnesium antavat obsidiaanilaavalle sen yleisimmän tummanvihreästä/ruskeasta mustaan vaihtelevan värin. Hyvin harvat näytteet ovat lähes värittömiä. Joissakin kivissä on pieni säteittäinen kiteistä (kristobaliitti) johtuva laikku tai hiutalekuvio. Kivi voi sisältää myös kaasukuplien tekemiä kuvioita, jotka johtuvat sulan laavan virtaamisesta ennenkuin se jäähtyi. Nämä kuplat muodostavat mielenkiintoisia efektejä kiveen, kuten kullanhohtoa tai sateenkaaren kimallusta. 'Smoke'-obsidiaani (tunnetaan myös nimellä apassin kyynel) on läpikuultavaa obsidiaania. Kivien läpikuultavuus vaihtelee riippuen siitä kuinka tumma se on.

HOX! Kivien pinnassa voi toisinaan esiintyä pieni ura tai kolhulta näyttävä kohta, joka johtuu kiven luontaisesta epätasaisesta muodostumisesta, joka hiottaessa paljastuu kiven pinnalle.

Voimakivi! Mestariopettaja. Käytä vasta sitten, kun oikeasti olet valmis suureen muutokseen elämässä. Antaa valoa asioihin, joita on vaikea hyväksyä. Poistaa egominän turhamaisuutta ja työntää voimakkaasti eteenpäin henkisen kasvun tiellä. Pitää jalat maassa ja auttaa elämään tässä ja nyt. Henkisen kasvun tiellä pitempään olleelle auttaa otsachakran avaamisessa ja edistää selvänäköä. Suositellaan käytettäväksi kristallin kanssa.