Vuorikide kärki 'Short Point' 35-50mm 2-laatu

Vuorikide kärki 'Short Point' 35-50mm 2-laatu
Vuorikide kärki 'Short Point' 35-50mm 2-laatu Vuorikide kärki 'Short Point' 35-50mm 2-laatu Vuorikide kärki 'Short Point' 35-50mm 2-laatu
Tuotetta rajoitettu erä.
6,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 7400 62 22

Kakkoslaatuista vuorikidekärkeä, joka sisältää oikeastaan vain vuorikristallin lyhyehkön kärkiosan. Vuoríkiteen pituus on noin 35-50 mm. Tämä vuorikide on pääosin maitomaisen vaaleaa ja epäsäännöllisempää muotoa tai muita pieniä "kauneusvirheitä" sisältävää kristallia. Alkuperämaa Brasilia.

Vuorikide on Äiti Maan valoisa lahja ihmiskunnalle. Mestariparantaja, jolla on useita käyttötarkoituksia. Välittää elämänkokemustaan jokaiselle sitä tarvitsevalle. Opettajakivi, joka on halukas viestimään avoimen henkilön kanssa, joka on valmis vastaanottamaan Hengen Valtakunnan korkeampaa ohjausta. Auttaa matkalla ihmistä, joka on astunut henkiselle polulle tai miettii elämän peruskysymyksiä. Resonoi käyttäjänsä tarpeisiin: Ohjaa ja voimistaa sekä muuntaa fyysiselle tasolle niitä energioita, joihin se on' ohjelmoitu'. Hyödyllinen manifestoinnissa, meditaatiossa, parantamisessa, suojelijana ja kanavoidun tiedon välittämisessä. Toimii myös tilojen energeettisenä puhdistajana ja tasapainottajana, torjuu negatiivista energiaa. Virvoittaa ja aktivoi muita kiviä.