Vuorikide kärki 'Short Point' 35-50mm

Vuorikide kärki 'Short Point' 35-50mm
Vuorikide kärki 'Short Point' 35-50mm Vuorikide kärki 'Short Point' 35-50mm Vuorikide kärki 'Short Point' 35-50mm Vuorikide kärki 'Short Point' 35-50mm
Tuotetta rajoitettu erä.
7,70 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 7400 62 22

Hyvälaatuista, sinulle valikoitua ja mahdollisimman kirkasta vuorikidekärkeä, joka sisältää oikeastaan vain vuorikristallin lyhyehkön kärkiosan. Vuoríkiteen pituus on noin 35-50 mm. Tämä vuorikide ei kuitenkaan ole ykköslaatuista, vaan osittain maitomaisen vaaleaa kristallia. Alkuperämaa Brasilia.

Vuorikide on Äiti Maan valoisa lahja ihmiskunnalle. Mestariparantaja, jolla on useita käyttötarkoituksia. Välittää elämänkokemustaan jokaiselle sitä tarvitsevalle. Opettajakivi, joka on halukas viestimään avoimen henkilön kanssa, joka on valmis vastaanottamaan Hengen Valtakunnan korkeampaa ohjausta. Auttaa matkalla ihmistä, joka on astunut henkiselle polulle tai miettii elämän peruskysymyksiä. Resonoi käyttäjänsä tarpeisiin: Ohjaa ja voimistaa sekä muuntaa fyysiselle tasolle niitä energioita, joihin se on' ohjelmoitu'. Hyödyllinen manifestoinnissa, meditaatiossa, parantamisessa, suojelijana ja kanavoidun tiedon välittämisessä. Toimii myös tilojen energeettisenä puhdistajana ja tasapainottajana, torjuu negatiivista energiaa. Virvoittaa ja aktivoi muita kiviä.