Mining Mike's 'Louhi oma mineraalisi' -setti

Mining Mike's 'Louhi oma mineraalisi' -setti
Mining Mike's 'Louhi oma mineraalisi' -setti Mining Mike's 'Louhi oma mineraalisi' -setti Mining Mike's 'Louhi oma mineraalisi' -setti Mining Mike's 'Louhi oma mineraalisi' -setti Mining Mike's 'Louhi oma mineraalisi' -setti
Tuotetta rajoitettu erä.
9,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 7801 03 75

Tässäpä hauska setti pienelle "kivitieteilijälle"! Setti sisältää kalkkikiveen piiloutuneena 4 kpl raakapalakiviä: pyriitin, ametistin, fluoriitin ja ruusukvartsin. Setti sisältää myös kivien esiinraaputtamiseen tarvittavat pensselin ja raaputustikun. Setti on englanninkielinen, mutta sen mukana on myös KuuKorennon suomentama ohjelappunen.


Kuinka louhin mineraaleja?
Mineraalit ovat kiinteitä kemikaaliyhdisteitä, joilla on kaikilla omat ominaisuutensa. Ne muodostuvat useissa erilaisissa ympäristöissä, kuten vaikkapa ihmisten luustossa tai maapallon ytimessä. Esimerkiksi kvartsi muodostuu pii- ja happiatomeista.
Mineraalien louhiminen on sotkuista hommaa: etsi ensin alustaksi vanha astia, jonka päälle voit asettaa pakkaukseen sisältyvän kalkkikivikuution. Kaiva esiin sisällä oleva aito mineraali raaputtamalla pois sen ympärillä oleva kalkkikivi varovasti pakkaukseen sisältyvillä louhintatyökaluilla. Kun olet kaivanut esiin mineraalin, voit tunnistaa sen pakkauksessa olevalla tunnistuslomakkeella (englanniksi). Voit laittaa pakkauksen pohjalle lopuksi paperia ja käyttää sitä kristallikokoelmasi säilytykseen!
Pakkauksen sisältö:
1.    Kalkkikivikuutio, jonka sisällä on aitoja kristalleja
2.    Raaputusväline ja pölyharja louhimista varten
3.    Mineraalien tunnistuslomake (englanniksi)