Mining Mike's 'Kasvata oma Kristallisi' -setti

Mining Mike's 'Kasvata oma Kristallisi' -setti
Mining Mike's 'Kasvata oma Kristallisi' -setti Mining Mike's 'Kasvata oma Kristallisi' -setti Mining Mike's 'Kasvata oma Kristallisi' -setti Mining Mike's 'Kasvata oma Kristallisi' -setti Mining Mike's 'Kasvata oma Kristallisi' -setti
Tuotetta rajoitettu erä.
7,20 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 7801 03 77

Tässäpä hauska setti pienelle "kivitieteilijälle"! Setti sisältää "kristallipuuteria", jonka avulla voi kasvattaa oman pienen kristallikiteen aikuisen valvonnassa. Setti sisältää neliskanttisen, kirkkaan muoviastian, jota voit jatkossa käyttää vitriininä kristallin säilyttämiseen. Setin ohje on englanninkielinen, mutta sen mukana saat myös KuuKorennon suomentaman ohjelappusen.


Kuinka kasvatan oman kristallini?
1.    Poista alustakivi rasiasta, pese se lämpimällä vedellä ja kuivaa se sitten käsipyyhkeellä. Muovirasiaa voi nyt käyttää kristallien kasvattamissäiliönä.
2.    Pyydä aikuista täyttämään ¾ säiliön syvyydestä kiehuvalla vedellä.
3.    Avaa kristallinkasvatuspulveria sisältävä pussi varovasti ja lisää se veteen puutikulla sekoittaen, kunnes pulveri sekoittuu veteen. Laita sitten alustakivi varovasti säiliön pohjalle.
4.    Aseta säiliö lämpimään paikkaan (kuten keittiön komeroon) tai mihin tahaansa muuhun paikkaan, joka on pikkulasten ulottumattomissa. Tasainen lämpötila on paras, sillä se saa veden haihtumaan ja kristallit kasvamaan. Pese vielä kädet ja sekoitukseen käytetty tikku, kun olet valmis.
5.    Kristallit alkavat kasvamaan kiven päälle muutaman päivän sisällä. On tärkeää antaa kristallien kasvaa rauhassa, sillä kristallien liiallinen käsittely saa kristallit putoamaan säiliön pohjalle alustakiven sijaan. Jos näin kuitenkin käy, lisää vähän lämmintä vettä ja haihduta kristallit nesteeseen.
6.    Kun kristallisi ovat kasvaneet kokoon, johon olet tyytyväinen, tai kun kaikki neste on haihtunut, poista kristalleilla päällystetty kivi säiliöstä ja jätä se kuivamaan lasten ulottumattomissa. Hävitä kaikki ylimääräinen materiaali tai neste.
7.    Pese rasia lämpimällä vedellä ja kuivaa se. Kun kristalleilla päällystetty kivi on kuivunut, voit käyttää rasiaa vitriininä kauniille kristalleillesi. Aseta kristallit turvalliseen paikkaan, missä niitä voi ihastella ja tutkia. Pyyhi lopuksi kaikki työpinnat puhtaiksi ja pese kätesi.
Varoitus! Tähän pakettiin sisältyy kemikaaleja, jotka voivat olla väärinkäytettynä vaarallisia. Lapset saavat käyttää paketin sisältöä vain aikuisten valvonnassa. Ohjekirjasta löydät varoituksista tarkemmin tietoa englanniksi.