Nopea toimitus! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Sitriini natural 'Light Zambia' kärkipala 60-75mm

38,00 €
sis. 24 % ALV

Aitoa sitriiniä kärkipala. Pituus noin 60-75 mm. Sitriinikärkien ulkomuodot ja väritys vaihtelevat yksilöstä riippuen. Tällä hetkellä saatavilla juuri ensimmäisessä tuotekuvassa esilläoleva yksilö, jonka pituus on 70 mm ja paino 58 grammaa. Kyseessä ei ole ykköslaatuinen sitriini, joten kivikärjissä esiintyy muodon- ja värinvaihteluita - vaihtelu ja laatuominaisuus on huomioitu tuotteen hinnassa. Alkuperämaa Zambia.


Sitriinin teemoja Onnistumisen kivenä ovat ’Menestys, runsaus ja henkilökohtainen voima’. Iloinen kivi, jossa on auringon pirteää valovoimaa. Se pystyy paljastamaan monia asioita, jotka toimivat yhteistyössä Valoenergioiden kanssa. Tuottaa omistajalleen hyvää onnea, joka saattaa paljastua hyvinkin odottamattomalla tavalla! Runsautta lisäävänä kivenä se työskentelee myös anteliaisuuden ja pyyteettömän auttamisen energioiden kanssa. Sitriini vahvistaa solar plexus chakran kautta itsetuntoa ja auttaa tavoitteiden saavuttamisessa. Oivallinen kivi perhesuhteiden hoitamiseen - pitää kantajansa neutraalina. Auttaa pääsemään yli vanhasta, mutta toisaalta oppimaan uutta lisäämällä päättelykykyä ja loogisuutta.


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi