Vuorikide kärki 'Double Head' 70-80mm

Vuorikide kärki 'Double Head' 70-80mm
Vuorikide kärki 'Double Head' 70-80mm Vuorikide kärki 'Double Head' 70-80mm Vuorikide kärki 'Double Head' 70-80mm Vuorikide kärki 'Double Head' 70-80mm
Tuotetta rajoitettu erä.
26,40 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 3000 01 10

Kirkaslaatuinen ja kaksoiskärkinen vuorikide eli ns. 'Double terminated'. Käsinkiillotettu. Kivikärki voi sisältää siihen luonnollisesti kuuluvia pieniä juonteita, säröjä tai muita samentumia eli kyseessä ei ole täysin huippulaatuinen kristallisauva. Alkuperämaa Brasilia.

Vuorikide on Äiti Maan valoisa lahja ihmiskunnalle. Mestariparantaja, jolla on useita käyttötarkoituksia. Välittää elämänkokemustaan jokaiselle sitä tarvitsevalle. Opettajakivi, joka on halukas viestimään avoimen henkilön kanssa, joka on valmis vastaanottamaan Hengen Valtakunnan korkeampaa ohjausta. Auttaa matkalla ihmistä, joka on astunut henkiselle polulle tai miettii elämän peruskysymyksiä. Resonoi käyttäjänsä tarpeisiin: Ohjaa ja voimistaa sekä muuntaa fyysiselle tasolle niitä energioita, joihin se on' ohjelmoitu'. Hyödyllinen manifestoinnissa, meditaatiossa, parantamisessa, suojelijana ja kanavoidun tiedon välittämisessä. Toimii myös tilojen energeettisenä puhdistajana ja tasapainottajana, torjuu negatiivista energiaa. Virvoittaa ja aktivoi muita kiviä.