Musta Salvia 'Black Sage' nippu 10cm/25-30g

Musta Salvia 'Black Sage' nippu 10cm/25-30g
Musta Salvia 'Black Sage' nippu 10cm/25-30g Musta Salvia 'Black Sage' nippu 10cm/25-30g
Tuotetta rajoitettu erä.
7,20 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 51306

Black Sage, mustasalvia (Salvia mellifera) on pieni ja erittäin aromaattinen ikivihreä  pensaskasvi, jonka yleisin kasvualue on Kaliforniassa ja Baja Californiassa, Meksikossa. Tätä salviaa voit käyttää kuten valkoista salviaa. Salvianipun paino on noin 25-30 grammaa ja koko noin 10*3 cm.


Salviaa on käytetty perinteisesti tilojen puhdistamiseen, erilaisiin rituaaleihin ja henkien kutsumiseen. Mustan salvian uskotaan edesauttavan erityisesti selkouneen pääsemistä. Musta salvia avaa rituaalin tekijälle unimaailman mysteerejä ja auttaa myös näkyjen näkemistä. Sen uskotaan suojelevan matkalaista rituaalin aikana. Polta mustaa salviaa ennen nukkumaanmenoa ja kauniit, jännittävät unet ovat taattu!


Näin puhdistat kotisi salvialla:
Sytytä salvian lehtiä tai suitsuketikku, anna sen palaa hetki liekillä ja puhalla liekki sammuksiin, jolloin salvia jää savuamaan. Suitsuketikkuja käytettäessä etuna on pehmeämpi tuoksu ja se on helpompi sammuttaa kuin salvian lehdet. Anna savun levittäytyä tiloihin ja tehdä energeettinen puhdistustyönsä. Toimi puhdistuksessa 'alhaalta ylös' ja pidä ikkunaa tai muuta avointa väylää auki, jotta negatiivinen energia pääsee poistumaan ulos.

Puhdistus suositellaan tekemään kerran kuukaudessa tai niin usein, kuin tunnet sitä tarvitsevasi.
Jos poltat salvian lehtiä, käytä alustana palamatonta materiaalia tai esimerkiksi abalone simpukan kuorta.