Kaulakoru Vuorikide 'Crystal Star of David' 1-laatu

Kaulakoru Vuorikide 'Crystal Star of David' 1-laatu
Kaulakoru Vuorikide 'Crystal Star of David' 1-laatu Kaulakoru Vuorikide 'Crystal Star of David' 1-laatu Kaulakoru Vuorikide 'Crystal Star of David' 1-laatu Kaulakoru Vuorikide 'Crystal Star of David' 1-laatu
Tuotetta rajoitettu erä.
22,15 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 579003

Kirkkaasta, ykköslaatuisesta vuorikidekärjestä valmistettu riipus, jonka halkaisija on noin 25 mm. Säädettävän tummanruskean kaulanauhan pituus on 40-60 cm.


Vuorikide on Äiti Maan valoisa lahja ihmiskunnalle. Mestariparantaja, jolla on useita käyttötarkoituksia. Välittää elämänkokemustaan jokaiselle sitä tarvitsevalle. Opettajakivi, joka on halukas viestimään avoimen henkilön kanssa, joka on valmis vastaanottamaan Hengen Valtakunnan korkeampaa ohjausta. Auttaa matkalla ihmistä, joka on astunut henkiselle polulle tai miettii elämän peruskysymyksiä. Resonoi käyttäjänsä tarpeisiin: Ohjaa ja voimistaa sekä muuntaa fyysiselle tasolle niitä energioita, joihin se on' ohjelmoitu'. Hyödyllinen manifestoinnissa, meditaatiossa, parantamisessa, suojelijana ja kanavoidun tiedon välittämisessä. Toimii myös tilojen energeettisenä puhdistajana ja tasapainottajana, torjuu negatiivista energiaa. Virvoittaa ja aktivoi muita kiviä.