Riipus Seleniitti 'Gem Stick Silver' 45-50mm

Riipus Seleniitti 'Gem Stick Silver' 45-50mm
Riipus Seleniitti 'Gem Stick Silver' 45-50mm Riipus Seleniitti 'Gem Stick Silver' 45-50mm Riipus Seleniitti 'Gem Stick Silver' 45-50mm
Tuotetta rajoitettu erä.
16,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8720088299104

Seleniitistä valmistettu ykköslaatuinen, kauniin valkoinen sauvamainen riipus, jonka pituus on noin 45-50 mm. Riipuksen metalliosa on nikkelitöntä korumetallia. Kivikärjen toinen pää on käsitelty hopeanvärisellä korumetallilla. Riipuksen hintaan ei kuulu ketjua tai nauhaa. Hokshei! Riipusten paksuus vaihtelee sirosta mallista hieman tukevampaan, mutta silti kaikki saatavilla olevat riipukset ovat hyvin tasapainoisia ja kaunislaatuisia yksilöitä. Voit esittää toiveesi riipuksen paksuuden suhteen tilauksesi lisätietojen yhteydessä ja toteutamme sen varastotilanteen salliessa.

Alkuperämaa Marokko.


Seleniitti on voimakkaasti ja korkeataajuisesti värähtelevä kruunuchakran valovoimainen kivi, jota kutsutaan myös yhdeksi enkelikiveksi käytetään enkeliyhteyden muodostamisessa. Mieltä selkeyttävä ja henkistä joustavuutta lisäävä kivi, joka vahvistaa päätöksentekokykyä. Totuuden ja rehellisyyden kivi, erityisesti suhteessa oman itsen totuuteen. Seleniitin nimi on peräisin kreikan kielen 'kuuta' tarkoittavasta sanasta ja sillä onkin vahva yhteys alitajuntaan, vaistoihin ja emotionaaliseen hyvinvointiin. Puhdistaa ajatuskuvioita.

Seleniitti-ioni on muodoltaan pyramidimainen (luonnon valokuitu). Suositellaan asetettavaksi kotiin ja tiloihin suojaavan 'energiaverkon' muodostamiseksi.