USB-Valaisin Seleniitti 10cm

USB-Valaisin Seleniitti 10cm
USB-Valaisin Seleniitti 10cm USB-Valaisin Seleniitti 10cm USB-Valaisin Seleniitti 10cm USB-Valaisin Seleniitti 10cm USB-Valaisin Seleniitti 10cm USB-Valaisin Seleniitti 10cm
Tuotetta rajoitettu erä.
23,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8719172837179

Kaunis seleniitistä valmistettu vuorenmuotoinen energiaystävällinen USB-valaisin, joka vaihtaa väriä kuudessa eri sävyssä rauhalliseen tahtiin. Seleniittivalaisimen korkeus on noin 10 cm ja paksuus noin 4-5 cm. Valaisimen puisen (kumipuu) jalustan halkaisija on noin 6 cm. Seleniittivalaisimen paino on noin 450 grammaa.


Seleniitti on voimakkaasti ja korkeataajuisesti värähtelevä kruunuchakran valovoimainen kivi, jota kutsutaan myös yhdeksi enkelikiveksi käytetään enkeliyhteyden muodostamisessa. Mieltä selkeyttävä ja henkistä joustavuutta lisäävä kivi, joka vahvistaa päätöksentekokykyä. Totuuden ja rehellisyyden kivi, erityisesti suhteessa oman itsen totuuteen. Seleniitin nimi on peräisin kreikan kielen 'kuuta' tarkoittavasta sanasta ja sillä onkin vahva yhteys alitajuntaan, vaistoihin ja emotionaaliseen hyvinvointiin. Puhdistaa ajatuskuvioita.

Seleniitti-ioni on muodoltaan pyramidimainen (luonnon valokuitu). Suositellaan asetettavaksi kotiin ja tiloihin suojaavan 'energiaverkon' muodostamiseksi.