Nopea toimitus! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Puhdistustahna äänimaljoille 'Organic Cleaning Paste' Sitrus

13,95 €
sis. 24 % ALV

Äänimaljojen puhdistustahna, joka ei puhdista äänimaljoja pelkästään fyysisesti, vaan myös energeettisesti ja antaa kulhoille kirkkaan pinnan. '3-in-1'-sertifioitu luomukaava puhdistaa ja kiillottaa metalliset äänimaljasi täydellisesti.

Dermatologisesti testattu.

Pakkaus: Muovipurkki tuotetiedoilla englanniksi, hollanniksi, saksaksi, ranskaksi, italiaksi ja espanjaksi.

Valmistusmaa: Itävalta.

 

Tuotetiedot:

Luomusertifioitu yleispuhdistustahna, joka sopii metallisille äänimaljoille.

Sertifikaatit: Itävallan luomutakuu, alkuperäinen dermatest.


Käyttö: Kostuta tahnaa hieman ja levitä pieni määrä pakkauksessa mukana olevalle märälle sienelle. Kiillota äänimalja varovasti ulko- ja sisäpuolelta, huuhtele vedellä ja kuivaa mikrokuituliinalla. Lopuksi äänimalja voidaan vielä kiillottaa kuivalla mikrokuituliinalla.

Antiikkiäänimaljat voidaan puhdistaa myös tekemättä niistä kiiltäviä: ota mikrokuituliinaan pieni määrä märkää tahnaa, hiero varovasti äänimaljan koko pinnalle ja anna lian imeytyä liinaan. Puhdista vielä lopuksi märällä mikrokuituliinalla.

Anna purkin kuivua ennen kuin suljet sen uudelleen.

 

Ainekset (INCI): 5-15% saippua, kiillotusaineet, glyseriini, tuoksut, Citronelloli*, Limoneeni*, Citrali*, Eugenoli*, Farnesoli*, Linalooli*.

*Puhtaista eteerisistä öljyistä

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi