Pallo Vuorikristalli 35-40mm

Pallo Vuorikristalli 35-40mm
Pallo Vuorikristalli 35-40mm Pallo Vuorikristalli 35-40mm Pallo Vuorikristalli 35-40mm Pallo Vuorikristalli 35-40mm Pallo Vuorikristalli 35-40mm
Tuotetta rajoitettu erä.
26,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 110790

Vuorikiteestä valmistettu kristallipallo, jossa esiintyy kiveen luonnollisesti kuuluvia uurteita, juovia ja jopa pieniä muutaman millin kokoisia "lommoja", jotka ovat jääneet jäljelle kiven hionnan yhteydessä - kyseessä ei siis ole täysin kirkas, virheetön ja läpinäkyvä "ennustuspallo", kuten lasikristallista valmistetut kristallipallot. Alkuperämaa Madagaskar.


Vuorikide on Äiti Maan valoisa lahja ihmiskunnalle. Mestariparantaja, jolla on useita käyttötarkoituksia. Välittää elämänkokemustaan jokaiselle sitä tarvitsevalle. Opettajakivi, joka on halukas viestimään avoimen henkilön kanssa, joka on valmis vastaanottamaan Hengen Valtakunnan korkeampaa ohjausta. Auttaa matkalla ihmistä, joka on astunut henkiselle polulle tai miettii elämän peruskysymyksiä. Resonoi käyttäjänsä tarpeisiin: Ohjaa ja voimistaa sekä muuntaa fyysiselle tasolle niitä energioita, joihin se on' ohjelmoitu'. Hyödyllinen manifestoinnissa, meditaatiossa, parantamisessa, suojelijana ja kanavoidun tiedon välittämisessä. Toimii myös tilojen energeettisenä puhdistajana ja tasapainottajana, torjuu negatiivista energiaa. Virvoittaa ja aktivoi muita kiviä.