Intuitioujeltaja ja Voimaeläin Haltija 19cm

Intuitioujeltaja ja Voimaeläin Haltija 19cm
Intuitioujeltaja ja Voimaeläin Haltija 19cm Intuitioujeltaja ja Voimaeläin Haltija 19cm Intuitioujeltaja ja Voimaeläin Haltija 19cm Intuitioujeltaja ja Voimaeläin Haltija 19cm
Tuotetta rajoitettu erä.
58,00 €
Sisältää alv. 10 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero INTUJH2

Intuitiohaltijalla tekee mieli ujeltaa kauniisti Sinulle ja Voimaeläimelleen, kun on jotain sanomisen arvoista ilmoille päästettävää. Vaaleanpunainen pipo päässä lämmittää mukavasti - tällä haltijatytöllä ei totisesti päätä palele! Haltijan korkeus on noin 19 cm ja hänen Voimaeläimensä on jännittävän värinen seepra.


Haltijaemo Tuija Leinonen on nukketaiteilija, jonka käsistä Haltijat-perheen eläväiset ja hurmaavat haltijat ovat syntyneet. Jokainen haltija on oma uniikki yksilönsä, joka tuo olemuksessaan mukanaan oman ajatuksensa ja tunnetilansa. Haltija toimii moninaisesti: Usein hänen tehtävänään on aukaista "tunnetulppia" ja johdattaa kokijansa oman itsensä äärelle. Haltija voi toimia myös rohkaisijana, mahdollistajana, ilostuttajana, kanssasurijana, vahvistajana jne. Löytyy haltijoista myös hahmoja jotka tekevät tympeät asiat iloisesti puolestasi kuten Mököttimet, Hävyttömyyksien Huutelijat ja Arkimarttyyrit.

'Minä ajattelen asian niin, että kädet ovat kuin sielun linnut; vapaan ajatuksen, vapaan tunteen ja vapaan tahdon hiljaisesta yhteisymmärryksestä… siitä syntyy haltija. Haltijaemoksi minä itseni miellänkin enemmän kuin nukketaiteilijaksi sillä niin syvästi olen liittynyt kaikella mitä minussa elää haltijoihin ja heidän syntyprossessiinsa. Haltijoiden synnyttelyssä inspiroivaa on myös se, että voi katsella maailmaa aarteen etsijän silmin sillä haltijamateriaalia voi löytyä ihan mistä vaan. Haluan todeta sen, että yhä edelleen… näiden vuosikymmenten jälkeenkin… jokaikinen kerta kun uusi haltija syntyy maailmaan yllätyn ja ilahdun suuresti kuka sieltä sillä kertaa tänne ihmisten ilmoille pujahti. Eli haltijan syntyyn sisältyy aina yllätys ja minä tyttöhän rakastan yllätyksiä!' -Tuija Leinonen, Haltijaemo.