Intuitio-Ohjain eli Sisäinen gps Haltija 10*9cm

Intuitio-Ohjain eli Sisäinen gps Haltija 10*9cm
Intuitio-Ohjain eli Sisäinen gps Haltija 10*9cm Intuitio-Ohjain eli Sisäinen gps Haltija 10*9cm Intuitio-Ohjain eli Sisäinen gps Haltija 10*9cm Intuitio-Ohjain eli Sisäinen gps Haltija 10*9cm
Tuotetta rajoitettu erä.
44,50 €
Sisältää alv. 10.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero INTHTU

Pieni Intuitiohaltija matkaa korkealla pääskysen selässä, tarkkaillen matkasi polkua puolestasi sopivasti etukäteen. Pääskynen on valmistettu takoraudasta, joten matkakumppanisi ovat kirjaimellisesti silkkaa rautaa! Tämä upeista upein pikkuhaltija on kokonaisuudessan noin 10*9 cm kokoinen.


Haltijaemo Tuija Leinonen on nukketaiteilija, jonka käsistä Haltijat-perheen eläväiset ja hurmaavat haltijat ovat syntyneet. Jokainen haltija on oma uniikki yksilönsä, joka tuo olemuksessaan mukanaan oman ajatuksensa ja tunnetilansa. Haltija toimii moninaisesti: Usein hänen tehtävänään on aukaista "tunnetulppia" ja johdattaa kokijansa oman itsensä äärelle. Haltija voi toimia myös rohkaisijana, mahdollistajana, ilostuttajana, kanssasurijana, vahvistajana jne. Löytyy haltijoista myös hahmoja jotka tekevät tympeät asiat iloisesti puolestasi kuten Mököttimet, Hävyttömyyksien Huutelijat ja Arkimarttyyrit.

'Minä ajattelen asian niin, että kädet ovat kuin sielun linnut; vapaan ajatuksen, vapaan tunteen ja vapaan tahdon hiljaisesta yhteisymmärryksestä… siitä syntyy haltija. Haltijaemoksi minä itseni miellänkin enemmän kuin nukketaiteilijaksi sillä niin syvästi olen liittynyt kaikella mitä minussa elää haltijoihin ja heidän syntyprossessiinsa. Haltijoiden synnyttelyssä inspiroivaa on myös se, että voi katsella maailmaa aarteen etsijän silmin sillä haltijamateriaalia voi löytyä ihan mistä vaan. Haluan todeta sen, että yhä edelleen… näiden vuosikymmenten jälkeenkin… jokaikinen kerta kun uusi haltija syntyy maailmaan yllätyn ja ilahdun suuresti kuka sieltä sillä kertaa tänne ihmisten ilmoille pujahti. Eli haltijan syntyyn sisältyy aina yllätys ja minä tyttöhän rakastan yllätyksiä!' -Tuija Leinonen, Haltijaemo.