Vuorikide 'Kärki' raakapala 40-55mm

Vuorikide 'Kärki' raakapala 40-55mm
Vuorikide 'Kärki' raakapala 40-55mm Vuorikide 'Kärki' raakapala 40-55mm Vuorikide 'Kärki' raakapala 40-55mm Vuorikide 'Kärki' raakapala 40-55mm
Tuotetta rajoitettu erä.
6,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 709925

Vuorikideraakapalassa on selkeää kärkikidettä ja sen väri vaihtelee hennon maitomaisen vaaleasta läpikuultavan kirkkaaseen. Melko kookas vuorikide. Nämä kivet soveltuvat erinomaisesti myös juomaveden energisointiin.


Vuorikide on Äiti Maan valoisa lahja ihmiskunnalle. Mestariparantaja, jolla on useita käyttötarkoituksia. Välittää elämänkokemustaan jokaiselle sitä tarvitsevalle. Opettajakivi, joka on halukas viestimään avoimen henkilön kanssa, joka on valmis vastaanottamaan Hengen Valtakunnan korkeampaa ohjausta. Auttaa matkalla ihmistä, joka on astunut henkiselle polulle tai miettii elämän peruskysymyksiä. Resonoi käyttäjänsä tarpeisiin: Ohjaa ja voimistaa sekä muuntaa fyysiselle tasolle niitä energioita, joihin se on' ohjelmoitu'. Hyödyllinen manifestoinnissa, meditaatiossa, parantamisessa, suojelijana ja kanavoidun tiedon välittämisessä. Toimii myös tilojen energeettisenä puhdistajana ja tasapainottajana, torjuu negatiivista energiaa. Virvoittaa ja aktivoi muita kiviä.

Samankaltaiset tuotteet