Nopea toimitus! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Vesipullo kupari 'Elämänkukka' 650ml

41,90 €
sis. 24 % ALV

Käsintaotun kuparipullon vetoisuus on 650 ml ja koko 6,5*24,5 cm ja paino 210 grammaa. Kuparipullo on elintarviketurvallinen tuote, joka on sertifioitu LFGB30:n mukaan. Juomapullossa on silikonitiivisteinen kierrekorkki.


Kuparista (tamba) valmistettuja pulloja on käytetty Intiassa yli 2000 vuotta. Intialaisen ayurvedan mukaan kuparipulloon varastoidun veden juominen tuo tasapainoa kolmen kehon sisällä kiertävän energian - vatan, kapan ja pitan - välille, jotka tunnetaan nimellä dosha. Kuparipullo soveltuu vain vedenjuomiseen (ei happamille nesteille tai maidolle).

HUOM: Hapettumisen seurauksena kuparipullon väri muuttuu ajan myötä. Lisäksi on luonnollista, että kuparin pinnassa voi näyttäytyä "tahroja" tai muita jälkiä - ne eivät ole valmistusvirheitä. Molemmat ovat seurausta kuparin luonnollisista ominaisuuksista, eikä niillä ole mitään negatiivista vaikutusta kuparipullon käyttöön.

Puhdistus- ja huolto-ohjeet:
- Älä pese pulloa astianpesukoneessa
- Puhdista luonnollisella astianpesuaineella tai saippualla, pehmeällä sienellä ja huoneenlämpöisellä vedellä
- Käytä ulkopinnan kiillotukseen sitruunaa (sitruunalohkoa) tai kuparilakkaa
- Älä altista suoralle auringonvalolle

Valmistusmaa Intia.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi