Malahelmet 'Palo Santo Oranssi' 108 helmeä

Malahelmet 'Palo Santo Oranssi' 108 helmeä
Malahelmet 'Palo Santo Oranssi' 108 helmeä Malahelmet 'Palo Santo Oranssi' 108 helmeä Malahelmet 'Palo Santo Oranssi' 108 helmeä
Tuotetta rajoitettu erä.
54,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8720088295403

Palo Santo puusta valmistetut malahelmet, joiden helmien koko on 9 mm. Helmissä on myös 'Guru Bead'. Puuhelmet on valmistettu kestävän kehityksen Palo Santo puusta (alkuperämaa Peru, SERFOR-sertifioitu tuote). Malahelmien tupsu on melko vahvalankaista, voimakkaan oranssia puuvillalankaa. Älä kastele helmiä, jotta Palo Santon hienostunut aromi säilyy korussa.


Malahelmiä käytetään usein samoin kuin rukousnauhoja; niitä käsitellään samalla, kun lausutaan rukouksia tai mantroja. Malahelmet on valmistettu yleensä puolijalokivistä, helmistä, boddhipuun siemenistä tai puuhelmistä. Malahelmien käyttäminen voi auttaa monenlaisiin mantroihin tai rukouksiin keskittymisessä tai visualisoinnin vahvistamisessa. 

Malahelmien tai rukousnauhojen käytössä on sama teema; ne symboloivat Buddha Vajradharaa ja kahdeksaa boddhisatvaa. 

Malahelmien ketjun lopussa olevat suuremmat helmet kuvaavat viisautta ja täydellisen olemattomuuden ymmärrystä. Malojen sylinterinmuotoinen helmi taas kuvaa 'tyhjyyttä'. Yhdessä ne symboloivat kaikkien vastusten voittamista 'The Triumph over all adversaries'.

'108' on ihanteellinen numero kaikenlaisia tarkoituksia tai tavoitteita varten. On tärkeää, että mantroja lausuessa ajatukset ovat puhtaita ja vilpittömiä. Mantran lausuminen edesauttaa Korkeampien, 'salaisten voimien', käyttöönottamista. Niiden lausuminen toistuvasti vahvistaa tavoitteen täyttymistä. Mantran lausuminen ääneen luo ainutlaatuisen hengellisen jäljen maailmankaikkeuteen. Sanotaan, että mantra on kuin ihminen: On käytävä läpi lukuisia tasoja ennen lopullista päämäärää - henkisten mielikuvien puhdistumista.

Samankaltaiset tuotteet