Nopea toimitus! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Ametisti kide 400-550g/75-90mm 1-laatu

64,00 €
sis. 24 % ALV

Upean tummanviolettia ja kauniskiteistä ametistia! Tällä hetkellä saatavilla ensimmäisissä tuotekuvissa esilläolevan kaltaista ametistia. Ametistikiteessä on tasainen pinta, jotta sen voi asettaa paikoilleen tukevasti. Kiteen muodot vaihtelevat yksilöstä riippuen. Alkuperämaa Uruguay.


Ametisti on Sielunkivi, joka rauhoittaa, hiljentää, selkeyttää ja sopii siten meditaatiokiveksi. Ametisti on toverisi elämän suurissa siirtymisvaiheissa. Sitä on käytetty voimakivenä laajentamaan näkökulmaa ja avaamaan henkisiä keskuksia kruunuchakraa ja otsachakraa (esimerkiksi vuorikristallin kanssa). Ametistikiteet ylläpitävät kodin energioita puhtaana, positiivisena ja elämänvoimaisena. Muinaiset egyptiläiset käyttivät ametistia suojautumaan pelokkuudelta ja syyllisyyden tunteilta. Fyysisellä tasolla voi auttaa unettomuuteen ja päänsärkyyn. Horoskooppimerkki Kalan onnenkivi.

 

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi