Ruusukvartsi Gua Sha hierontakivi 80mm

Ruusukvartsi Gua Sha hierontakivi 80mm
Ruusukvartsi Gua Sha hierontakivi 80mm
Tuotetta rajoitettu erä.
16,40 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8720088295526

Ruusukvartsista valmistettu Gua Sha -hierontakivi, joka on pakattu kannelliseen lahjarasiaan. Kiven koko on noin 80*45 mm.


Litteällä Gua Sha -hierontakivellä voit hoitaa kasvoja, hartioita, käsivarsia tai jalkoja. Gua Sha on muinainen kiinalainen parantamistekniikka, joka tarjoaa luonnollisen tavan edistää terveyttä ja hyvinvointia. Hoito parantaa ihon verenkiertoa ja edesauttaa chi-energian virtaamista. Hoito palauttaa ihon luonnollisen ja terveen heleyden. Kiveä käytetään sivelemällä ihoa kivellä lyhyin ja pitkin vedoin kohti kehon imusolmukkeiden tyhjenemiskohtia tai sivellen lihaksien suuntaisesti. Kivellä hieronta voi aiheuttaa punoitusta tai mustelmia iholle, mutta sen kerrotaan olevan luonnollinen reaktio, joka normalisoituu 24-72 tunnin kuluessa.

Ruusukvartsi on sydämenkivi. Hoitaa lempeästi universaalin rakkauden voimalla. Opettaa antamaan rakkautta ja ottamaan sitä vastaan. Erityisesti lapsille ja vanhuksille sekä kaikille jotka tuntevat tarvitsevansa turvallisuutta, rakkautta, hellyyttä ja lämpöä. Ruusukvartsia on puhdistattava silloin tällöin, sillä se ottaa murheet ja surut sisäänsä ja voi väsytessään murtua.