Vuorikide Gua Sha hierontakivi 80mm

Vuorikide Gua Sha hierontakivi 80mm
Vuorikide Gua Sha hierontakivi 80mm
Tuotetta rajoitettu erä.
16,40 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8720088295533

Vuorikiteestä valmistettu Gua Sha -hierontakivi, joka on pakattu kannelliseen lahjarasiaan. Kiven koko on noin 80*45 mm.


Litteällä Gua Sha -hierontakivellä voit hoitaa kasvoja, hartioita, käsivarsia tai jalkoja. Gua Sha on muinainen kiinalainen parantamistekniikka, joka tarjoaa luonnollisen tavan edistää terveyttä ja hyvinvointia. Hoito parantaa ihon verenkiertoa ja edesauttaa chi-energian virtaamista. Hoito palauttaa ihon luonnollisen ja terveen heleyden. Kiveä käytetään sivelemällä ihoa kivellä lyhyin ja pitkin vedoin kohti kehon imusolmukkeiden tyhjenemiskohtia tai sivellen lihaksien suuntaisesti. Kivellä hieronta voi aiheuttaa punoitusta tai mustelmia iholle, mutta sen kerrotaan olevan luonnollinen reaktio, joka normalisoituu 24-72 tunnin kuluessa.

Vuorikide on Äiti Maan valoisa lahja ihmiskunnalle. Mestariparantaja, jolla on useita käyttötarkoituksia. Välittää elämänkokemustaan jokaiselle sitä tarvitsevalle. Opettajakivi, joka on halukas viestimään avoimen henkilön kanssa, joka on valmis vastaanottamaan Hengen Valtakunnan korkeampaa ohjausta. Auttaa matkalla ihmistä, joka on astunut henkiselle polulle tai miettii elämän peruskysymyksiä. Resonoi käyttäjänsä tarpeisiin: Ohjaa ja voimistaa sekä muuntaa fyysiselle tasolle niitä energioita, joihin se on' ohjelmoitu'. Hyödyllinen manifestoinnissa, meditaatiossa, parantamisessa, suojelijana ja kanavoidun tiedon välittämisessä. Toimii myös tilojen energeettisenä puhdistajana ja tasapainottajana, torjuu negatiivista energiaa. Virvoittaa ja aktivoi muita kiviä.