Aromafume 'Aura Cleansing' setti

Aromafume 'Aura Cleansing' setti
Aromafume 'Aura Cleansing' setti Aromafume 'Aura Cleansing' setti
Tuotetta rajoitettu erä.
13,20 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8901362071467

Pakkaukseen sisältyy Aromafume-suitsukepoltin ja kolmea erilaista puhdistusrituaaleihin sopivaa suitsukepalaa; valkoinen salvia, palo santo ja dragon's blood (jokaista tuoksua on 4 kpl - pakkauksessa yhteensä 12 kpl). Pakkauksessa on elämänkukka-kuvioinen suitsukepoltin (jälkimmäisestä tuotekuvasta poiketen).

Aromafume suitsukepoltin on tarkoitettu erityisesti Aromafume-suitsukepalojen polttamiseen. Poltinta käytetään polttamalla pienikokoista tuikkukynttilää kuparisen maljan alla, jolloin suitsukepala kuumenee riittävästi levittääkseen tuoksuaan ympärilleen. Tuloksena on "savuton" suitsukkeenpoltto, josta ei synny tuhkaa tai muita palamisen aiheuttamia epäpuhtauksia. Poltin on valmistettu takoraudasta. Pakkaus sisältää myös luonnonkorkkisen alustan polttimen alle suojaamaan pöytäpintaa kuumentumiselta. Pakkauksessa on mukana yksi tuikkukynttilä sekä Aromafume-suitsukenäyte (sattumanvarainen tuoksu) ja käyttöohjelappunen hollanniksi, saksaksi, englanniksi, italiaksi ja ranskaksi (ei suomenkielisenä).


Huom! Aromafume-suitsukepaloja ei voi polttaa muilla laitteilla tai polttimilla kuin juuri Aromafumen valmistamilla! Lue käyttöohjeet ja varoitukset alta huolellisesti.


Käyttöohjeet ja varoitukset: Aseta poltin palamattomalle alustalle luonnonkorkkisen alustan päälle (mukana pakkauksessa). Laita pienikokoinen, matala tuikkukynttilä palamaan sille varatulle paikalle polttimen jalustaan. Aseta Aromafume-suitsukepala kupariseen maljaan kynttilän yläpuolelle. Anna kynttilän palaa noin 45-60 minuuttia, jolloin polttimen malja kuumenee voimakkaasti - älä koske maljaan tai siirtele sitä tarpeettomasti palamisen aikana! Suitsukepala muuttuu kovaksi ja mustaksi luovutettuaan tuoksunsa ja "palettuaan" loppuun. Suitsukepala ei sula tai katoa polttamisen aikana. Lopuksi sammuta kynttilä ja anna jäähtyä ennen kuin liikuttelet poltinta - se on edelleen kuuma. Hävitä poltettu suitsuke biojätteen mukana sen jäähdyttyä. Älä jätä koskaan kynttilää/poltinta ilman valvontaa! Varmista, että kynttilän liekki ei kosketa levyä. Sammuta kynttilä, jos kuparisen maljan alle muodostuu paljon nokea. Käytä mahdollisimman pientä tuikkukynttilää (ei pitkäkestoisesti palavia isoja). Puhdista poltin käytön jälkeen irtoroskasta ja mahdollisista palojätteistä. Pidä poltin poissa lasten, lemmikkien ja syttyvien aineiden/esineiden läheisyydestä.


Aromafume suitsukkeita valmistaa intialainen perheyritys, joka on valmistanut tuotteitaan jo viiden sukupolven ajan salaisen reseptinsä mukaisesti. Valmistuksessa yhdistellään vanhaa taidokasta käsityötä ja nykyaikaisia tuoksuja. Intialla on vahva historia mauste- ja suitsukekaupankäynnissä, joten heidän kulttuurissaan ymmärretään syvällisesti perinteisten ayurvedisten hoitomuotojen käyttämien aromaattisten ainesosien periaatteet. Maustekaupankäynti ja ayurveda-hoitomuotojen periaatteiden ymmärrys on aikaansaanut vuorovaikutuksenaan monenlaisia, toinen toistaan kauniimpien suitsukemuotojen kehittämisen, joista Aromafume on yksi ihanan eksoottinen tuoksukokemus.