Korvakorut Sitriini 'Creole' 35mm (Kullattu Sterling hopea)

Korvakorut Sitriini 'Creole' 35mm (Kullattu Sterling hopea)
Korvakorut Sitriini 'Creole' 35mm (Kullattu Sterling hopea) Korvakorut Sitriini 'Creole' 35mm (Kullattu Sterling hopea) Korvakorut Sitriini 'Creole' 35mm (Kullattu Sterling hopea)
Tuotetta rajoitettu erä.
129,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 253410

Upeat ja näyttävät sitriinikorvakorut, joilla kehtaa mennä vaikka linnanjuhliin! Sitriinihelmisten korvakorujen riipusosa on valmistettu kullatusta 925 sterling hopeasta. Kivihelmen koko on 9 mm ja korvakorujen kokonaiskorkeus noin 35 mm.


Sitriinin teemoja Onnistumisen kivenä ovat ’Menestys, runsaus ja henkilökohtainen voima’. Iloinen kivi, jossa on auringon pirteää valovoimaa. Se pystyy paljastamaan monia asioita, jotka toimivat yhteistyössä Valoenergioiden kanssa. Tuottaa omistajalleen hyvää onnea, joka saattaa paljastua hyvinkin odottamattomalla tavalla! Runsautta lisäävänä kivenä se työskentelee myös anteliaisuuden ja pyyteettömän auttamisen energioiden kanssa. Sitriini vahvistaa solar plexus chakran kautta itsetuntoa ja auttaa tavoitteiden saavuttamisessa. Oivallinen kivi perhesuhteiden hoitamiseen - pitää kantajansa neutraalina. Auttaa pääsemään yli vanhasta, mutta toisaalta oppimaan uutta lisäämällä päättelykykyä ja loogisuutta.