Alttaritaulu 'Helm Of Awe' 25*25cm

Alttaritaulu 'Helm Of Awe' 25*25cm
Alttaritaulu 'Helm Of Awe' 25*25cm Alttaritaulu 'Helm Of Awe' 25*25cm Alttaritaulu 'Helm Of Awe' 25*25cm Alttaritaulu 'Helm Of Awe' 25*25cm Alttaritaulu 'Helm Of Awe' 25*25cm Alttaritaulu 'Helm Of Awe' 25*25cm
Tuotetta rajoitettu erä.
78,20 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 2485941716

Männystä valmistettu upea alttaritaulu. Taulu sopii erinomaisesti myös tasoksi vaikkapa riimuja käytettäessä tai tärkeimpien aarteiden esillepanoon. Valmistettu kokonaan kierrätetyistä luonnonmateriaaleista ja siksi jokainen kappale on uniikki yksilö. Taulussa on keskellä 'Helm of awe'-symboli ja sitä ympäröivät 24 riimusymbolia. Helm of awe-symboli  - suoraan suomennettuna "kunnioituksen ruori" - on yksi mystisimmistä ja voimakkaimmista symboleista norjalaisessa mytologiassa. Taulua voi käyttää intuitiiviseen ennustamiseen: Kuljeta sormeasi kevyesti riimusymbolien päältä ja voit tuntea mitkä riimut ovat "aktiivisia".


Tämän tuotteen on KuuKorennolle valmistanut Drexll Studios, joka käyttää tuotteissaan 100% luonnonmateriaaleja ja entisajan ammattitaitoa. Tuotteiden materiaalit ovat kierrätettyjä, ja jokainen materiaali on valittu tarkoin sen uuden käyttötarkoituksen mukaisesti. Tuotteet ovat tehty käsityönä ja kunnioittaen muinaista mytologiaa ja tietämystä.

Samankaltaiset tuotteet