Nopea toimitus! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Riimusetti 'Charred Black Runes' & Säilytysrasia

95,95 €
sis. 24 % ALV

Koivusta valmistettu riimusetti on laadukasta käsityötä Englannista. Puisten riimujen pintakäsittely on tehty polttamalla ja riimut on käsitelty pellavaöljyllä (huom! Riimut voivat tuoksua aluksi voimakkaasti pellavaöljylle, mutta tuoksu poistuu ajan myötä). Riimuista voi irrota käsittelyn vuoksi ensikäytössä hieman tummaa väriä. Riimujen koko on noin 2,2*3*2 cm. Setti sisältää 24 kpl riimuja. Riimuille on valmistettu mittatilaustyönä kaunis mangopuinen säilytysrasia. Rasia on uniikki yksilö ja täynnä upeita yksityiskohtia. Rasian materiaali on uusiokäytetty, joten siinä voi nähdä vielä sen "entisen elämän".  Setti ei sisällä ohjekirjaa.


Tämän tuotteen on KuuKorennolle valmistanut Drexll Studios, joka käyttää tuotteissaan 100% luonnonmateriaaleja ja entisajan ammattitaitoa. Tuotteiden materiaalit ovat kierrätettyjä, ja jokainen materiaali on valittu tarkoin sen uuden käyttötarkoituksen mukaisesti. Tuotteet ovat tehty käsityönä ja kunnioittaen muinaista mytologiaa ja tietämystä.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


TUOTENUMERO: 2618456499
Samankaltaiset tuotteet