Riimusetti 'Charred Black Runes' & Säilytysrasia

Riimusetti 'Charred Black Runes' & Säilytysrasia
Riimusetti 'Charred Black Runes' & Säilytysrasia Riimusetti 'Charred Black Runes' & Säilytysrasia Riimusetti 'Charred Black Runes' & Säilytysrasia Riimusetti 'Charred Black Runes' & Säilytysrasia
Tuotetta rajoitettu erä.
95,95 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 2618456499

Koivusta valmistettu riimusetti on laadukasta käsityötä Englannista. Puisten riimujen pintakäsittely on tehty polttamalla ja riimut on käsitelty pellavaöljyllä (huom! Riimut voivat tuoksua aluksi voimakkaasti pellavaöljylle, mutta tuoksu poistuu ajan myötä). Riimuista voi irrota käsittelyn vuoksi ensikäytössä hieman tummaa väriä. Riimujen koko on noin 2,2*3*2 cm. Setti sisältää 24 kpl riimuja. Riimuille on valmistettu mittatilaustyönä kaunis mangopuinen säilytysrasia. Rasia on uniikki yksilö ja täynnä upeita yksityiskohtia. Rasian materiaali on uusiokäytetty, joten siinä voi nähdä vielä sen "entisen elämän".  Setti ei sisällä ohjekirjaa.


Tämän tuotteen on KuuKorennolle valmistanut Drexll Studios, joka käyttää tuotteissaan 100% luonnonmateriaaleja ja entisajan ammattitaitoa. Tuotteiden materiaalit ovat kierrätettyjä, ja jokainen materiaali on valittu tarkoin sen uuden käyttötarkoituksen mukaisesti. Tuotteet ovat tehty käsityönä ja kunnioittaen muinaista mytologiaa ja tietämystä.