Riimusetti 'Ombre Charred Runes'

Riimusetti 'Ombre Charred Runes'
Riimusetti 'Ombre Charred Runes' Riimusetti 'Ombre Charred Runes' Riimusetti 'Ombre Charred Runes' Riimusetti 'Ombre Charred Runes' Riimusetti 'Ombre Charred Runes'
Tuotetta rajoitettu erä.
41,95 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 2428732183

Koivusta valmistettu riimusetti on laadukasta käsityötä Englannista. Puisten riimujen liukuvärjäys on tehty polttamalla ja riimut on käsitelty pellavaöljyllä (huom! Riimut voivat tuoksua aluksi voimakkaasti pellavaöljylle, mutta tuoksu poistuu ajan myötä). Riimujen värit voivat vaihdella jonkin verran kuvista poiketen. Riimujen koko on noin 2,2*3,5*1 cm. Setti sisältää 24 kpl riimuja. Riimut on pakattu luonnonvalkoiseen kiristettävään puuvillaiseen pussukkaan, jonka koko on noin 17*22 cm. Setti ei sisällä ohjekirjaa.


Tämän tuotteen on KuuKorennolle valmistanut Drexll Studios, joka käyttää tuotteissaan 100% luonnonmateriaaleja ja entisajan ammattitaitoa. Tuotteiden materiaalit ovat kierrätettyjä, ja jokainen materiaali on valittu tarkoin sen uuden käyttötarkoituksen mukaisesti. Tuotteet ovat tehty käsityönä ja kunnioittaen muinaista mytologiaa ja tietämystä.

Samankaltaiset tuotteet