Obsidiaani 'Midnight Lace' 50*70mm

Obsidiaani 'Midnight Lace' 50*70mm
Obsidiaani 'Midnight Lace' 50*70mm Obsidiaani 'Midnight Lace' 50*70mm Obsidiaani 'Midnight Lace' 50*70mm Obsidiaani 'Midnight Lace' 50*70mm Obsidiaani 'Midnight Lace' 50*70mm
Tuotetta rajoitettu erä.
17,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 150267

Isokokoinen, huippulaatuinen obsidiaani-kämmenkivi, jonka koko on noin 50*70 mm.

Obsidiaani on laavaa, joka on jähmettynyt niin nopeasti, ettei muodostunut kivilaji ole ehtinyt kivettyä, joten se on laavalasia. Obsidiaani on yleensä tummaa laavaa, mutta sen väri vaihtelee siihen sekoittuneiden mineraalien vuoksi. Rauta ja magnesium antavat obsidiaanilaavalle sen yleisimmän tummanvihreästä/ruskeasta mustaan vaihtelevan värin. Hyvin harvat näytteet ovat lähes värittömiä. Joissakin kivissä on pieni säteittäinen kiteistä (kristobaliitti) johtuva laikku tai hiutalekuvio. Kivi voi sisältää myös kaasukuplien tekemiä kuvioita, jotka johtuvat sulan laavan virtaamisesta ennenkuin se jäähtyi. Nämä kuplat muodostavat mielenkiintoisia efektejä kiveen, kuten kullanhohtoa tai sateenkaaren kimallusta.


Midnight Lace Obsidiaani on silmiinpistävän upea ”maailmanmarkkinoiden uutuus”. Tässä erikoisessa jalokivessä on mielenkiintoisia, selkeitä mustia ja läpikuultavia kerrostumajuovia, josta sen nimikin ’keskiyön pitsi’ juontaa juurensa. Sillä uskotaan olevan erinomaiset esoteeriset parantamisominaisuudet, eivätkä jalokivien keräilijät voi vastustaa sen kiehtovaa kutsua!

Samankaltaiset tuotteet