Yksisarvinen Unessalaulaja Haltija 48cm

Yksisarvinen Unessalaulaja Haltija 48cm
Yksisarvinen Unessalaulaja Haltija 48cm Yksisarvinen Unessalaulaja Haltija 48cm Yksisarvinen Unessalaulaja Haltija 48cm Yksisarvinen Unessalaulaja Haltija 48cm
Tuotetta rajoitettu erä.
83,00 €
Sisältää alv. 10.00 %
Saatavuus Varastossa

Yksisarvinen haltijaneito on löytänyt oman paikkansa luonnonsarven kyljestä. Haltija on niin onnellinen harmaasta, lämpimästä villanutustaan - sen sisällä on hyvä laulaa laulua... Unessalaulajahaltija on seinälle ripustettavaa mallia, jonka korkeus on 48 cm sarven kärjestä toiseeen mitattuna.


Haltijaemo Tuija Leinonen on nukketaiteilija, jonka käsistä Haltijat-perheen eläväiset ja hurmaavat haltijat ovat syntyneet. Jokainen haltija on oma uniikki yksilönsä, joka tuo olemuksessaan mukanaan oman ajatuksensa ja tunnetilansa. Haltija toimii moninaisesti: Usein hänen tehtävänään on aukaista "tunnetulppia" ja johdattaa kokijansa oman itsensä äärelle. Haltija voi toimia myös rohkaisijana, mahdollistajana, ilostuttajana, kanssasurijana, vahvistajana jne. Löytyy haltijoista myös hahmoja jotka tekevät tympeät asiat iloisesti puolestasi kuten Mököttimet, Hävyttömyyksien Huutelijat ja Arkimarttyyrit.

'Minä ajattelen asian niin, että kädet ovat kuin sielun linnut; vapaan ajatuksen, vapaan tunteen ja vapaan tahdon hiljaisesta yhteisymmärryksestä… siitä syntyy haltija. Haltijaemoksi minä itseni miellänkin enemmän kuin nukketaiteilijaksi sillä niin syvästi olen liittynyt kaikella mitä minussa elää haltijoihin ja heidän syntyprossessiinsa. Haltijoiden synnyttelyssä inspiroivaa on myös se, että voi katsella maailmaa aarteen etsijän silmin sillä haltijamateriaalia voi löytyä ihan mistä vaan. Haluan todeta sen, että yhä edelleen… näiden vuosikymmenten jälkeenkin… jokaikinen kerta kun uusi haltija syntyy maailmaan yllätyn ja ilahdun suuresti kuka sieltä sillä kertaa tänne ihmisten ilmoille pujahti. Eli haltijan syntyyn sisältyy aina yllätys ja minä tyttöhän rakastan yllätyksiä!' -Tuija Leinonen, Haltijaemo.