Riipus Vuorikide 'Crystal Point' kulta 30mm 2-laatu

Riipus Vuorikide 'Crystal Point' kulta 30mm 2-laatu
Riipus Vuorikide 'Crystal Point' kulta 30mm 2-laatu Riipus Vuorikide 'Crystal Point' kulta 30mm 2-laatu Riipus Vuorikide 'Crystal Point' kulta 30mm 2-laatu
Tuotetta rajoitettu erä.
8,25 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 974441

Kakkoslaatuisesta vuorikidekärjestä valmistettu riipus, jonka pituus on noin 30 mm. Riipuksen kivikärki saattaa sisältää maitomaista samentumaa tai karkeammin hiottua pintaa. Riipuksen kullattu metallipidike on valmistettu korumetallista. Hintaan ei kuulu ketjua.


Vuorikide on Äiti Maan valoisa lahja ihmiskunnalle. Mestariparantaja, jolla on useita käyttötarkoituksia. Välittää elämänkokemustaan jokaiselle sitä tarvitsevalle. Opettajakivi, joka on halukas viestimään avoimen henkilön kanssa, joka on valmis vastaanottamaan Hengen Valtakunnan korkeampaa ohjausta. Auttaa matkalla ihmistä, joka on astunut henkiselle polulle tai miettii elämän peruskysymyksiä. Resonoi käyttäjänsä tarpeisiin: Ohjaa ja voimistaa sekä muuntaa fyysiselle tasolle niitä energioita, joihin se on' ohjelmoitu'. Hyödyllinen manifestoinnissa, meditaatiossa, parantamisessa, suojelijana ja kanavoidun tiedon välittämisessä. Toimii myös tilojen energeettisenä puhdistajana ja tasapainottajana, torjuu negatiivista energiaa. Virvoittaa ja aktivoi muita kiviä.