Nopea toimitus 1-3 päivässä! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Bola Enkelikellokoru hopea 'Lavastone Heart' + laavakivisydän

12,70 €
sis. 24 % ALV

Bolariipuksen valmistusmateriaali on korkealaatuinen hopeoitu messinki. Tämän riipusmallin sisälle sopii ainoastaan laavakivinen sydän, joka on mukana riipuksessa. Hokshei! Laavakivisten sydämien väritys vaihtelee - voit esittää väritoiveesi verkkokauppatilauksen yhteydessä, ja toteutamme toiveesi, mikäli se on mahdollista varastotilanteen mukaan. Riipuksen hintaan ei kuulu ketjua tai nauhaa. Bolariipus ei sisällä nikkeliä, lyijyä tai raskasmetalleja.


Bolakoru, alkujaan peräisin Meksikosta, on ihanan herkkä-ääninen usein odottavalle äidille suunnattu helistinkoru, jota kutsutaan myös 'enkelikellokoruksi'. Sana 'Bola' on espanjaa ja tarkoittaa 'palloa'. Korun sisälle laitettavassa metallisessa pallossa on pieni ksylofoni, jonka pienenpieni pallo liikahtelee äidin liikkeiden myötä ja siten korusta lähtee hieno, hiljainen ääni, jonka ajatellaan kutsuvan luokseen enkeleitä. Ääni on niin hiljainen, että sen kuulee vain korun kantaja. Korua käytetään raskausaikana kaulakorun tapaan pitkähkössä ketjussa vatsan päällä 20 raskausviikosta eteenpäin, jolloin vauva voi kuulla kohdussa rauhoittavan helinän. Syntymän jälkeen korua käytettäessä lapsi tunnistaa tutun tyynnyttävän soinnin. 


Korun sisälle voi halutessaan laittaa myös pienen onnenkiven tai oman eteerisen öljyn lempituoksua levittävän laavakivisen tai untuvaisen pallon.


Bola on elämäniloinen lahja odottavalle äidille tai ihan kenelle tahansa! Korun mukana saat pienen lappusen, jossa kerrotaan korun käytöstä.


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi