Riipus Mookiitti / Mookaite 'Terälehti' 15-30mm

Riipus Mookiitti / Mookaite 'Terälehti' 15-30mm
Riipus Mookiitti / Mookaite 'Terälehti' 15-30mm Riipus Mookiitti / Mookaite 'Terälehti' 15-30mm Riipus Mookiitti / Mookaite 'Terälehti' 15-30mm
Tuotetta rajoitettu erä.
6,10 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8720088294901

Mookiitista valmistettu riipus, jonka koko on noin 15-30 mm. Riipuksen hopeanvärinen, terälehtien muotoinen pidike on liimattu kiven yläosaan (liimapintaa saattaa olla hienoisesti näkyvissä pidikettä erityisen huolellisesti tarkastellen). Riipuksen metalliosa on nikkelitön. Jokainen kiviriipus on oma uniikki yksilönsä ja siinä saattaa esiintyä kiveen luonnollisesti kuuluvia juovia, "halkeamia" tai muita ominaisuuksia. Hintaan ei kuulu ketjua. HOKSHEI! Mookiittiriipusten värit vaihtelevat punaisesta sinapinkeltaiseen ja yksivärisestä moniväriseen; voit esittää väritoiveesi verkkokauppatilauksen yhteydessä ja toteutamme toiveesi varastotilanteen sen salliessa.


Mookiitti on hoivaava kivi sydänchakralle, maadoittava juurichakralle ja suojaava solar plexukselle. Mookaite auttaa näkemään illuusioiden läpi. Poistaa ja estää ei-toivottuja ulkopuolisia vaikutteita ja häiriötekijöitä, paljastaa piilossaolevan. Auttaa päätöksenteossa ja kannustaa monipuolisuuteen. Mookaiten sanotaan auttavan yhteydenluomisessa tuonpuoleiseen siirtyneisiin henkilöihin. Yleisen terveydentilan tasapainottaja ja immuunijärjestelmän vahvistaja.