Riipus Musta turmaliini 'Terälehti' 15-30mm

Riipus Musta turmaliini 'Terälehti' 15-30mm
Riipus Musta turmaliini 'Terälehti' 15-30mm Riipus Musta turmaliini 'Terälehti' 15-30mm Riipus Musta turmaliini 'Terälehti' 15-30mm
Tuotetta rajoitettu erä.
10,60 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8720088294994

Turmaliinista valmistettu riipus, jonka koko on noin 15-30 mm. Riipuksen hopeanvärinen, terälehtien muotoinen pidike on liimattu kiven yläosaan (liimapintaa saattaa olla hienoisesti näkyvissä pidikettä erityisen huolellisesti tarkastellen). Riipuksen metalliosa on nikkelitön. Jokainen kiviriipus on oma uniikki yksilönsä ja siinä saattaa esiintyä kiveen luonnollisesti kuuluvia juovia, "halkeamia" tai muita ominaisuuksia. Hintaan ei kuulu ketjua.

Arvostetun jalokiven nimi tulee sanasta tourmali, joka tarkoittaa 'tuhkanvetäjää' (kide on usein pyrosähköinen eli se varautuu sähköisesti lämmitettäessä ja vetää puoleensa kevyitä hiukkasia). Voimakkaasti suojeleva ja turvallisuudentunnetta lisäävä maadoittava kivi, joka luo vahvan yhteyden hengen ja Maan välille. Uskotaan muuntavan negatiivisia, painavia ajatuksia sekä energioita kevyemmiksi ja myönteisiksi. Haihduttaa pelkoa, mistä juontuukin yleinen ajatus, että musta turmaliini toimii psyykkisenä kilpenä. Olet voittamaton, kun pelkosi eivät voi enää estää sinua toimimasta vaikeimmiltakaan tuntuvissa tilanteissa!