MatkallaS Tietoisuuteen kysymyspakka

MatkallaS Tietoisuuteen kysymyspakka
MatkallaS Tietoisuuteen kysymyspakka MatkallaS Tietoisuuteen kysymyspakka MatkallaS Tietoisuuteen kysymyspakka MatkallaS Tietoisuuteen kysymyspakka MatkallaS Tietoisuuteen kysymyspakka MatkallaS Tietoisuuteen kysymyspakka MatkallaS Tietoisuuteen kysymyspakka MatkallaS Tietoisuuteen kysymyspakka
Tuotetta rajoitettu erä.
23,80 €
34,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Itseensä & tuntemattomaan tutustumisen avain. Oma henkilökohtainen psykologisi. Ettet olisi tietoisesti tyhmä. Vain esittämällä kysymyksiä itsellesi ja muille, voit löytää vastauksia. Tämä ei ole peli. Nopein ei tule voittamaan. Et voi vastata väärin, etkä hävitä. Kun sinulle tarjoutuu elämässä tilaisuus, ymmärrätkö antaa sille mahdollisuuden? Tämä on sinun tilaisuutesi.

MatkallaS Tietoisuuteen - kortit ovat oivallinen väline Itsensä kehittämiseen ja itsetuntemukseen. Kortit tarjoavat yli 60 haastavaa ja rohkeaa kysymystä juuri sinulle, joka haluat tutustua todelliseen itseesi. Korttien kysymykset johtavat hyödyllisten oivallusten ja vastausten luokse. Osta lahjaksi hänelle kenestä välität eniten eli ainakin itsellesi.

Miten kortteja voi hyödyntää?
Kortit toimivat loistavana keskustelun avaajana ja siksi ne sopivat seurapeliksi tuntemattomienkin kesken. Kortit ovat oivallinen apu treffeillä, itsetutkiskelun välineenä, mielenterveyden ja itsensä hyväksymisen tukena sekä merkityksellisenä ja uniikkina lahjana. MatkallaS Tietoisuuteen- kortteja pystyy jokainen hyödyntämään elämässään, ikään tai sukupuoleen katsomatta!  

Korttipakan koko on 10,2*14,5*1,6 cm.


Kenelle kortit sopivat:

POHTIJALLE: Oletko pohtija, ajattelija, kiinnostunut miettimisestä, totuuden löytämisestä ja kysytkö jatkuvasti kysymyksiä joihin janoat vastauksia? Toisin sanoen onko itsensä kehittäminen juttu joka saa mielesi syttymään? Tää on sun juttu!

HYVÄLLE TYYPILLE: Ootko se ihana joka ajattelee muita ja haluaa levittää maailmaan hyvää? Mietitkö miten voisit saada ystäväsikin ajattelemaan asioita erilaisesta näkökulmasta, muttet tiedä miten tekisit sen? Tässä ratkaisu!

KUMPPANIN ETSIJÄLLE: Unelmoitko sielunkumppanisi löytämisestä? Koetko haasteelliseksi nähdä millainen pöydän toisella puolella istuva oikeasti on? Olet kyllästynyt puhumaan pintapuolisista asioista ja haluat päästä syvälle? Tämä on treffien vetonaula!

YHTEYDEN MENETTÄNEILLE: Onko suhteenne väljähtänyt ja et tiedä miten palauttaisit välillänne olleen yhteyden? Sinulla on tahtoa korjata tilanne ja rakastua häneen uudestaan? Korttien avulla yhteyden löytäminen helpottuu!

LAHJAA ETSIVÄLLE: Etsitkö merkityksellistä lahjaa? Oletko kyllästynyt miettimään mitä kenellekin pitäisi ostaa lahjaksi? Et halua ostaa turhaa roinaa ja pelkän rahan antaminen ei tunnu mieluisalta tai merkitykselliseltä? Olet löytänyt ratkaisun!

TYLSISTYNEILLE: Emme pääse pakoon vallitsevaa tilannetta fyysisesti, mitä jos lähtisitkin henkiselle seikkailulle? Mielesi on  mielenkiintoinen paikka, kun annat itsellesi aikaa ja tilaisuuden kuunnella mitä sillä on sanottavaa! Kokeile!

JUMISSA OLEVILLE: Junnaatko epäterveissä ajattelu ja toimintamalleissasi? Taidat tarvita pääsi sisälle uusia ajatuksia, jotka tuovat sinulle energiaa muutoksen aikaansaamiseen? Tämä on ratkaisu!

SMALL TALKIN KARTTAJALLE: Koetko epämukavaksi jutella niitä näitä ja puhua geneerisistä asioista joilla ei sinun mielestäsi ole mitään annettavaa? Haluatko uida syvissä vesissä ja oikeasti tutustua? Olet löytänyt avun!

ITSENSÄ ETSIJÄLLE: Olet herännyt todellisuuteen ettet tunne itseäsi? Olet kuin tyhjä kuori joka tekee asioita, koska niin kuuluisi tehdä, muttet koe iloa- olet pikemminkin hämmentynyt? Haluat lisätä itsetuntemustasi? Olet löytänyt avun!

VAROITUS! Korttipakka sisältää psykologista sodankäyntiä itsesi (tai valitsemasi henkilön) kanssa.