Nopea toimitus! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Ametisti kide 'Uniikki' 302g/60mm 1-laatu

58,00 €
sis. 24 % ALV

Upean tummanvioletti, ykkösluokkainen ja kauniskiteinen ametisti! Ametistikiteessä on tasaiseksi hiottu alapinta, jotta sen voi asettaa paikoilleen tukevasti. Tällä hetkellä saatavilla juuri ensimmäisessä tuotekuvassa esilläoleva pieni (etualalla vasemmalla) yksilö, jonka korkeus on 60 mm ja paino 302 grammaa. Alkuperämaa Uruguay.


Ametisti on Sielunkivi, joka rauhoittaa, hiljentää, selkeyttää ja sopii siten meditaatiokiveksi. Ametisti on toverisi elämän suurissa siirtymisvaiheissa. Sitä on käytetty voimakivenä laajentamaan näkökulmaa ja avaamaan henkisiä keskuksia kruunuchakraa ja otsachakraa (esimerkiksi vuorikristallin kanssa). Ametistikiteet ylläpitävät kodin energioita puhtaana, positiivisena ja elämänvoimaisena. Muinaiset egyptiläiset käyttivät ametistia suojautumaan pelokkuudelta ja syyllisyyden tunteilta. Fyysisellä tasolla voi auttaa unettomuuteen ja päänsärkyyn. Horoskooppimerkki Kalan onnenkivi.

 

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi