Nopea toimitus jopa samana päivänä ja viimeistään 1-3 päivässä! Pikkupaketti postiluukkuun 4,95 € | Pakettitoimitukset 6,95 € | Kotiinkuljetus 13,95 € I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Frantsila Ayurvedinen hoitoöljy 'Kapha - Virkeä' 100ml

11,95 €
sis. 24 % ALV

Frantsilan Virkeä hoitoöljy tasapainottaa ja hoitaa erityisesti Kapha-tyyppiä eli harmonisoi vesi ja maa elementtiä ihmisessä.

- Virkistävä, liikkeellepaneva, aineenvaihduntaa aktivoiva, kehoa puhdistava ja selluliitin hajoamista edistävä. Ayurvedisen hoitoöljyn pohjana ovat kylmäpuristetut luomukasviöljyt (auringonkukan siemen-, oliivi- ja manteliöljy), joihin on uuttamismenetelmällä uutettu kotimaisia luomuyrttejä (koivun, voikukan ja nokkosen lehdet, takiaisen ja voikukan juuret, ratamon lehdet, katajan marjat, väinönputken lehdet sekä siankärsämön kukat). Lisätehoa tuovat suomalaiset kukkaterapeuttiset uutokset (koivu, mustikka, voikukka, väinönputki ja tuomi).

Käyttöohje: Hierotaan hoidettavalle alueelle tarpeen mukaan. Käytä ayurveda-hierontahoitojen lisäksi myös muussa aineenvaihduntaa stimuloivassa hieronnassa. Halutessasi tuotteelle aromaterapeuttista lisävaikutusta tiputa Kapha-eteeristä öljyä 1-2 tippaa öljyä 1 rkl hierontaöljyä kohti. Selluliitin poistamisessa hiero öljyä paikallisesti sydämeen päin ohjautuvin voimakkain ja pumppaavin liikkein muutama minuutti päivittäin.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi