Vuorikide / Vuorikristalli kärki hiottu 80-100mm (Brasilia)

Vuorikide / Vuorikristalli kärki hiottu 80-100mm (Brasilia)
Vuorikide / Vuorikristalli kärki hiottu 80-100mm (Brasilia) Vuorikide / Vuorikristalli kärki hiottu 80-100mm (Brasilia) Vuorikide / Vuorikristalli kärki hiottu 80-100mm (Brasilia)
Tuotetta rajoitettu erä.
99,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 7400 13 81

Hyvälaatuista, isokokoista vuorikidekärkeä. Leveähkö hiontamalli, kiven paksuus on noin 5,5-6 cm ja paino on noin 340-410 grammaa.


Vuorikide on Äiti Maan valoisa lahja ihmiskunnalle. Mestariparantaja, jolla on useita käyttötarkoituksia. Välittää elämänkokemustaan jokaiselle sitä tarvitsevalle. Opettajakivi, joka on halukas viestimään avoimen henkilön kanssa, joka on valmis vastaanottamaan Hengen Valtakunnan korkeampaa ohjausta. Auttaa matkalla ihmistä, joka on astunut henkiselle polulle tai miettii elämän peruskysymyksiä. Resonoi käyttäjänsä tarpeisiin: Ohjaa ja voimistaa sekä muuntaa fyysiselle tasolle niitä energioita, joihin se on' ohjelmoitu'. Hyödyllinen manifestoinnissa, meditaatiossa, parantamisessa, suojelijana ja kanavoidun tiedon välittämisessä. Toimii myös tilojen energeettisenä puhdistajana ja tasapainottajana, torjuu negatiivista energiaa. Virvoittaa ja aktivoi muita kiviä.