Äänimalja 'Planet - Venus' Ø11cm/231g

Äänimalja 'Planet - Venus' Ø11cm/231g
Äänimalja 'Planet - Venus' Ø11cm/231g Äänimalja 'Planet - Venus' Ø11cm/231g Äänimalja 'Planet - Venus' Ø11cm/231g Äänimalja 'Planet - Venus' Ø11cm/231g Äänimalja 'Planet - Venus' Ø11cm/231g
Tuotetta rajoitettu erä.
69,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Kolmas silmä chakra

Laadukas käsintaottu tiibetiläinen äänimalja, jonka valmistuksessa on pyritty luomaan taajuus ja värähtely tiettyjen planeettojen ja chakrojen kanssa. Maljojen paksuus on tavanomaista ohuempi, joten malja on kevyt ja puhdassointuinen.


Soiva kulho eli äänimalja on kaunissointuinen, kuperanmuotoinen instrumentti, jonka oikeaoppiseen valmistamiseen käytetään usean eri metallin seosta. Äänimaljoja soitetaan joko hieromalla ulkokehää pitkin puisella kapulalla tai kilauttamalla maljan reunaa pehmustetulla iskimellä. Äänimaljan lempeä ääni soi pitkään, ja sen sointu rentouttaa ja rauhoittaa mieltä. Sointu avaa ja tasapainottaa chakroja ja luo ympäröivään tilaan harmonisen ilmapiirin. Terapia- ja hoitokäyttöön tarkoitetut maljat taotaan käsityönä.

KuuKorennon tarjoamat soivat kulhot ovat laadukkaita Reilun Kaupan periaatteilla nepalilaisten käsityöläisten valmistamia käsintaottuja tai valettuja kulhoja.
Huomioithan, että äänimaljoilla on yksilöllisiä eroja ulkonäössä ja soinnissa. Verkkokauppatilaajalle toimitamme aina parhaimman saatavilla olevan maljan omasta tuoteryhmästään.

Äänimaljan hintaan ei kuulu soittokapulaa.

Samankaltaiset tuotteet