Maria Essence 30ml

Maria Essence 30ml
Maria Essence 30ml
Tuotetta rajoitettu erä.
34,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 4250209852146

Maria Essence'n kevyt, raikas ja taivaallinen tuoksu sisältää jalokivikiteitä, hopealehtiä ja eteerisiä öljyjä, kuten ruusua, nardia ja liljaa. Nämä esanssit yhdistävät meidät samaan rakastavaan energiaan, jota Jeesus ja Maria säteilevät ehdottomassa rakkaudessaan. He tahtoivat laajentaa rakkauden voimaa, valoa ja puhtautta koko maailmankaikkeuteen. Tämä tuoksu on omistettu valolle ja rakkaudelle ja sen vaikutuksen kohottamiseksi tuoksu sisältää aitoja vuorikidekiteitä, hopealehtiä sekä vettä parantavasta, pyhitetystä lähteestä.

Tuoksu on pakattu erittäin kauniiseen, kultakorkkiseen ja swarovski-kristallikoristeiseen lasipulloon, joka on läpinäkyvässä lahjapakkauksessa.

Ainesosat: Pyhää lähdevettä, etyylialkoholi, 100% puhtaita eteerisiä öljyjä, vuorikidekiteitä, hopealehtiä.


Äiti Maria edustaa puhdasta, valoisaa ja rakastavaa energiaa. Jeesuksen äitinä hän ilmentää äidillistä, lempeää, hyväksyvää, mutta silti voimakasta ja viisasta energiaa. Äiti Maria on noussut taivaallisiin ulottuvuuksiin ollen edelleen yhteydessä ihmiskuntaan. Siunaten ja lohduttaen hän seisoo vierellämme, auttaa meitä tulemaan rakastavammaksi, vahvistaen meitä, kun tunnemme heikkoutta, lohduttaen meitä tuskan aikana. Hän osoittaa meille, että suuri lempeys tarkoittaa myös suurta voimaa ja että saavutamme usein enemmän rakkaudella kuin kovuudella. Hän edustaa maailmankaikkeuden feminiinisyyttä, jota jokainen meistä kantaa sisällämme.


Samankaltaiset tuotteet