Heiluri 'Vuorikide Vogel'

Heiluri 'Vuorikide Vogel'
Heiluri 'Vuorikide Vogel' Heiluri 'Vuorikide Vogel'
Tuotetta rajoitettu erä.
16,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 7500 01 27

Heilurin 12-kulmaisen hiotun vuorikidekärjen pituus on noin 30 mm. Heilurin kärjen kokonaispituus on noin 45 mm ja siihen on upotettu pieni granaattihelmi. Heilurin kokonaispituus ketjun kanssa on 22 cm. Ketjun päässä on vuorikidehelmi. Kivikärjestä voi halutessaan tehdä myös riipuksen. Kivikärjissä voi esiintyä jonkin verran kiveen kuuluvaa luonnollista samentumaa.

Vogel-kärjet on valmistettu Brasiliassa erittäin kirkkaasta ja huippulaatuisesta vuorikristallista/vuorikiteestä. Sauvassa on 12 erittäin tarkasti työstettyä hiontapintaa. Sauvoissa voi esiintyä pieniä 'viisteitä tai merkkejä', mutta ne eivät vaikuta sauvan laatuun, vaan kuuluvat kiven luonnolliseen ulkoasuun. Vogel-sauvat ovat herkkiä, joten ne voivat särkyä tippuessaan. Säilytä sauvaa pehmeässä pussissa tai rasiassa ja suojele sitä tippumiselta.

Heiluri on väline, joka auttaa sinua kuulemaan ja tunnistamaan oman intuitiosi äänen konkreettisella tavalla. Heilurin käyttö on helppoa ja yksinkertaista ja sen kautta voit saada luotettavat vastaukset Korkeamman Minäsi tasolta.
Ennen heilurin käyttöönottoa sinun on hyvä puhdistaa se vieraista energioista ja aktivoida se omaan, henkilökohtaiseen käyttöösi. Aseta heilurillesi käytössä kysymykset siten, että voit saada selkeän joko 'KYLLÄ' tai 'EI' vastauksen.