Toivon kortit - Hidasta elämää

Toivon kortit - Hidasta elämää
Toivon kortit - Hidasta elämää Toivon kortit - Hidasta elämää Toivon kortit - Hidasta elämää Toivon kortit - Hidasta elämää Toivon kortit - Hidasta elämää Toivon kortit - Hidasta elämää
Tuotetta rajoitettu erä.
24,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 6430056410258

Toivon kortit – toivoa hetkiin, jolloin sitä eniten tarvitaan.

"Toivon kirja masennuksesta" ja "Lupa surra" -kirjan kirjoittajan Miia Moision odotetut Toivon kortit tuovat valonpilkahduksia ja toivon kipinöitä hetkiin, jolloin niitä on muuten vaikea löytää.

Kauniisti kuvitettu korttipakka sisältää 45 korttia ja neljä eri teemaa: 1. tsemppi 2. läsnäolo ja luottamus 3. toivottomuuden kokemus ja toivo 4. tunteet.

Voit selata kortteja ja valita niistä juuri sen, joka puhuttelee sinua ja tarjoaa juuri oikeat sanat tähän hetkeen. Oikea kortti voi olla myös se, joka nostattaa minkä tahansa tunteen: tarkkaile tunnetta rauhassa. Korttipakasta voit poimia kortin myös satunnaisesti, intuition varassa: minkä viestin kortti tuo sinulle juuri nyt? Voit mietiskellä sanomaa tai kirjoitella tuntemuksiasi ylös.

Kenelle? Sinulle, joka…
…kaipaat toivoa elämääsi.
…haluat lohduttaa ystävää tai läheistä.
…kohtaat työssäsi niitä, jotka tarvitsevat toivoa.

Graafinen suunnittelu: Sanna Wikström

Miia Moisio on teologian maisteri ja pappi, sielunhoidon asiantuntija, kirjailija, tunnelukkoterapeutti ja mindfulness-ohjaaja. Terapiatyönsä lisäksi Miia ohjaa eroseminaareja, toimii parineuvojana, luennoi ja kouluttaa.

Samankaltaiset tuotteet