Taikahetkiä elämään kortit - Hidasta elämää

Taikahetkiä elämään kortit - Hidasta elämää
Taikahetkiä elämään kortit - Hidasta elämää Taikahetkiä elämään kortit - Hidasta elämää Taikahetkiä elämään kortit - Hidasta elämää Taikahetkiä elämään kortit - Hidasta elämää Taikahetkiä elämään kortit - Hidasta elämää Taikahetkiä elämään kortit - Hidasta elämää Taikahetkiä elämään kortit - Hidasta elämää
Tuotetta rajoitettu erä.
24,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 6430056410241

Mitä jos arjen ei tarvitsekaan olla kovin ihmeellistä ollakseen taianomaista? "Löydä elämän taika ja Vuoden paras päivä" -kirjojen kirjoittajan Katri Syvärisen odotetut Taikahetkiä elämään -kortit vahvistavat sisäistä viisauttasi ja auttavat löytämään vastaukset sisältäsi.

Pakka sisältää 44 taianomaisen kaunista korttia, joissa jokaisessa on oma teemansa. Kortit auttavat sinua pysähtymään hetkeksi ja kysymään itseltäsi, mitä minulle kuuluu juuri nyt. Korttien avulla voit löytää uusia näkökulmia omaan elämäntilanteeseen.

Sekoittele pakkaa ja käänny sisäänpäin. Pyydä ohjausta tiettyyn aiheeseen tai yleisesti tähän hetkeen. Nosta kortti ja tunnustele sen viestiä. Voi mietiskellä tai kirjoittaa, mitä kysymys herättää. Voit myös nostaa kolme korttia: menneisyydelle, nykyhetkelle ja tulevaisuudelle. Luo korttien avulla omat taikahetkesi, jotka inspiroivat ja kannattelevat elämän pyörteissä.

Kenelle? Sinulle, joka…

…meinaat kadottaa itsesi arjen kiireiden alle.

… kaipaat pieniä muistutuksia siitä, miten ihmeellistä elämä voi olla.

… haluat tutustua itseesi yhä uudestaan ja uudestaan.

… haluat oppia näkemään elämän uudella, taianomaisella tavalla.

Graafinen suunnittelu: Sanna Wikström.