Nopea toimitus! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Incense for Well Being - Cinnamon 'Balance'

8,50 €
sis. 24 % ALV

Hyvinvointia edistävä kanelisuitsuke on herkullinen ja tasapainoinen sekoitus kanelia, neilikkaa ja santelipuuta harmonisoimaan kehoa ja mieltä.

Well Being -suitsuke sisältää flavonoideja luonnonmukaisen vihreän teen uutteesta, joten sillä on kyky neutraloida epämiellyttäviä tuoksuja. Yhden suitsuketikun polttamisella noin 75 % epämiellyttäviä hajuja aiheuttavien aineiden hajumolekyyleistä katoaa 5 minuutissa huoneilmasta. Siten suitsuke on kaksitehoinen: Puhdistava ja rauhoittava. Yhden suitsukkeen paloaika on noin 30 minuuttia. Pakkaus sisältää 30 kpl bambutikuttomia suitsukkeita. Suitsuke savuttaa hyvin vähän, koska se ei sisällä bambutikkua.

Well Being -suitsukkeet on valmistettu aromakologian periaatteiden mukaisesti. Aromakologia on tietoa ja "taidetta", jossa puhtaita kasvi- ja kukkaesenssejä sekoitetaan tavoitteenaan pyrkiä vaikuttamaan tuoksuilla kehoon ja mieleen.

Valmistaja Les Encens du Monde.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi